Visit Our UNIX and Linux User Community


Problem installing Solaris 10


 
Thread Tools Search this Thread
Operating Systems Solaris Problem installing Solaris 10
# 8  
Old 08-05-2009
try using sys-unconfig.This is should reboot the system asking you to enter the default settings again like IP,DNS,Domain Name.
# 9  
Old 08-05-2009
Sys-unconfig seems irrelevant as the OS doesn't achieve its initial boot sequence anyway.

Previous Thread | Next Thread
Test Your Knowledge in Computers #360
Difficulty: Medium
The find command first appeared in Version 4 AT&T UNIX.
True or False?

8 More Discussions You Might Find Interesting

1. Solaris

Facing problem with installing CF engine software in solaris 10

Dear experts, I am using solaris 10 OS.I am installing CF engine software in the server while doing so ,i am getting following error checking for BerkeleyDB location in default... configure: error: >> Cannot find BerkeleyDB I am installing the Berkely DB 5.3.I am strugging... (1 Reply)
Discussion started by: muraliinfy04
1 Replies

2. Solaris

problem installing solaris 10

I tried to install solaris 10 on a Netra T2000 server. From prompt ok, I entered "boot cdrom - install" command. Then, things seems to work normally. Except that nothing happend after displaying "Configuring the /devices". It seems that, installation never arrived to configure /devices. ... (4 Replies)
Discussion started by: Thom
4 Replies

3. Solaris

Problem in installing sybase 12.5 on solaris 10

Hi, I am trying to install sybase 12.5 on solaris 10, but when I execute the query #./setup I got the following output bash: ./: invalid argument Please help me. thanx in advance (2 Replies)
Discussion started by: puneet_teotia
2 Replies

4. Solaris

Problem installing Solaris on a V890 using flash

I am trying to use a flash image to install a v890. I have the image on another box. I am trying to use ftp to pull down the image. But, when i go though the install, choose flash, enter the ftp info, it can not ever connect to the server. I've never had this trouble before. There are 4... (4 Replies)
Discussion started by: BG_JrAdmin
4 Replies

5. Solaris

Problem installing Solaris 9

Hi all, i am new in solaris, i have a solris server Ultra 60, when i turn on the server show me the follow error: Bad magic number in disk label can`t open disk label package Boot device: net File and args: Timeouot waiting for ARP/RARP packet Timeouot waiting for ARP/RARP packet .... I... (3 Replies)
Discussion started by: elimunoz
3 Replies

6. UNIX for Dummies Questions & Answers

Problem installing Solaris 8 on x86

I am trying to install Solaris 8 on a pentium based machine with hardware listed on the HCL. I am booting off of Solaris 8 CD1 and getting to the webstart portion of the installation. However, after selecting option 1 for Interactive Installation, the screen goes to a white screen with blinking... (0 Replies)
Discussion started by: subminimal
0 Replies

7. Solaris

problem with installing Solaris 10 on x86 stand-alone computer

hi. I'm using Intel-based processor for my stand-alone computer running Windows XP Professional with a broadband connection. By navigating through Solaris 10 documentations via the following paths: 'Solaris 10 Release and Installation Collection' > 'Solaris 10 Installation Guide: Basic... (5 Replies)
Discussion started by: ninelives1980
5 Replies

8. UNIX for Dummies Questions & Answers

Problem installing Solaris 8 on VMware 2.0.3

Hi folks! i've just downloaded the three SOlaris 8 Free install-CDs, then went to install it in a VM on VMware 2.0.3, okay DCA and CD inserted, DCA configured all devices - THEN at the selection of the boot device - selected CD - getting DISK READ ERROR at sector 120. Can anyone help?!!!... (1 Reply)
Discussion started by: __kernelpanic
1 Replies

Featured Tech Videos