errors after upgrading from SLES10Sp2 to SLES 11

 
Thread Tools Search this Thread
Operating Systems Linux SuSE errors after upgrading from SLES10Sp2 to SLES 11
# 1  
Old 10-22-2009
errors after upgrading from SLES10Sp2 to SLES 11

I just upgraded sles 10 sp2 to sles 11. Apache is running on the server. apache needs to contact the backend server which is weblogic. But once I upgrade to sles 11 i cant able to telnet or ping to the backend (weblogic)server. I checked firewall and is disabled. Any ideas. Thanks.
# 2  
Old 10-22-2009
have you checked IP addresses, and routes?
# 3  
Old 10-22-2009
yes I did. ipaddress and routing details are same as before the upgrade. Since these servers are on VMware, I reverted back one of the server and its just working fine as it was before the upgrade. I think some thing wrong with upgrade. dont know what it is. Thanks.
# 4  
Old 10-25-2009
I suggest you check if vmware tools is running. I guess you need to recompile after the update so that your module is valid for the current kernel.
# 5  
Old 12-19-2009
1. Your can try upgrade from DVD SLES11
2. Upgrade to SLES10 SP3

Last edited by pludi; 12-19-2009 at 01:09 PM..
Login or Register to Ask a Question

Previous Thread | Next Thread

10 More Discussions You Might Find Interesting

1. SuSE

'createrepo' not found on SLES 10.3

Hello All, I'm trying to configure a SLES 10.3 machine as our Zypper server. I created the zypper directories with all the RPMs, made the directory structure accessible over HTTP but I'm stuck at the final stage: createrepo. Looks like 'createrepo' is not present on this version :confused: ... (3 Replies)
Discussion started by: satish51392111
3 Replies

2. SuSE

SVN(subversion) installation on SLES 11

I had installed svn on SLES 11 using comands: zypper addrepo http://download.opensuse.org/repositories/devel:tools:scm:svn/SLE_11/devel:tools:scm:svn.repo zypper refresh zypper install subversion But when I run svn it gives me error as: linux-uw85:~/Desktop # svn help svn: error while... (4 Replies)
Discussion started by: rupeshkp728
4 Replies

3. SuSE

Linux SLES Gui Not coming up

I had sles 11 sp2 installed on my system some days back and it was running fine. Today after I restarted my system the gui is not coming up and system starts in command terminal. sax2 command returns error: sax: gui is missing, starting command line interface sax: no x-server... (4 Replies)
Discussion started by: rupeshkp728
4 Replies

4. SuSE

SLES 9 vs SLES 11 hard drive cache read timings are diffrent

Can anyone give me a little clue on why the hard drive cache read timings on sles 9 is better then sles 11? The same hardware was used in both test. I even deleted the ata_generic module from initrd. The speed difference is 10MB vs 5 MB Thanks (1 Reply)
Discussion started by: 3junior
1 Replies

5. SuSE

user simple password SLES

Hello, I would like to change a password of a user to a simple one but when i try to add an only lowercase pass i get the error: Weak password: too short. Try again. You can now choose the new password. A valid password should be a mix of upper and lower case letters, digits, and... (2 Replies)
Discussion started by: @dagio
2 Replies

6. SuSE

SLES 11 Switch user problem

Hi, I am using SUSE Linux Enterprise Server 11 (x86_64), PATCHLEVEL = 0 as NIS server. All client is having SUSE Linux Enterprise Desktop 11 (x86_64), PATCHLEVEL = 0. All system are configured to work in GUI. When NIS user say 'a' locks system, and user 'b' wants to login to the same system... (1 Reply)
Discussion started by: sachingujrathi
1 Replies

7. SuSE

configure vnc sles 11

Is there any doc/procedure to set up VNC on SLES 11 to connect from windows clients?? (1 Reply)
Discussion started by: s_linux
1 Replies

8. UNIX for Advanced & Expert Users

How to detect OS is SLES 10 or not

Hi, I would like to programmatically find if given OS is SLES 10 / RHEL 3/.RHEL 4/RHEL5 etc .. For this do we have any library call/sys call? Or should we use any sys. structure which would give me detailed info. Share me if you have any pointers. Thanks in advance - Krishna (1 Reply)
Discussion started by: krishnamurthig
1 Replies

9. Linux

How to take OS Backup of SLES 10 on DVD....???

Dear All, I have two intel xeon servers running with SLES 10 on a cluster environment (Veritas Cluster 4.1 - 2 Node Cluster - Active Passive). Both the systems are having hardware RAID 1 for OS disk. Both the systems are having DVD writer. I would like to take the OS backup on DVD which can... (0 Replies)
Discussion started by: jumadhiya
0 Replies

10. SuSE

vsftpd won't start on SLES 10

I recently installed SLES 10 on an x86 64bit blade server. I then installed vsftpd from the suse cds through network services; however after configuring the vsftpd.conf file, the server fails to start: # /etc/init.d/vsftpd start Starting vsftpd startproc: exit status of parent of... (5 Replies)
Discussion started by: dave521
5 Replies
Login or Register to Ask a Question

Featured Tech Videos