Visit Our UNIX and Linux User Community


Problem starting OVPM


 
Thread Tools Search this Thread
Operating Systems Solaris Problem starting OVPM
# 15  
Old 08-15-2013
Oh..ok :-)
It did not returned anything, just came back on prompt
# 16  
Old 08-15-2013
Well, you can try running that find on root (/):
Code:
find / -type f | while read lib; do /usr/ccs/bin/nm $lib 2>/dev/null | grep 1cNtLOGICAL_FILEERead6MpvLpL && echo $lib; done

But it will take quite some time to finish.
# 17  
Old 08-15-2013
Whole day this command was running and finally dropped ssh timeout connection. If this command can help in finding issue, shall I run in console ? What can I do to redirect its output to a file ?
# 18  
Old 08-20-2013
Hi,

If you are trying to install the agent in Solaris zone. HP has reported some bug for containers.

Or you can share the filesystem from global zone to containers.
# 19  
Old 08-20-2013
Quote:
Originally Posted by solaris_1977
Whole day this command was running and finally dropped ssh timeout connection. If this command can help in finding issue, shall I run in console ? What can I do to redirect its output to a file ?
Running it in console is a good idea.
# 20  
Old 08-20-2013
Code:
find / -type f | while read lib; do /usr/ccs/bin/nm $lib 2>/dev/null | grep 1cNtLOGICAL_FILEERead6MpvLpL && echo $lib; done >> /var/tmp/ovpm.out

How will I redirect its output to a file. Should it be like this ?

Previous Thread | Next Thread
Test Your Knowledge in Computers #811
Difficulty: Easy
RGBA stands for red green blue alpha.
True or False?

10 More Discussions You Might Find Interesting

1. HP-UX

Problem with starting

Dear all Once i try to change some configuration files for internet connections and after that i have problem to start the system. it get to at logo of HP UX and repeat the same starting procedure all the time. What can i do here? I am beginner at HP UX. (1 Reply)
Discussion started by: panoupanou
1 Replies

2. Shell Programming and Scripting

Problem starting of Tomcat on remote host

Hi All, I have several Tomcat 7.0.12 installations on remote servers for different projects. I need to start and stop them from a centralized server. Once I start the server remotely using ssh commands, server starts successfully but prompt does not exit. It keeps on holding. I have... (4 Replies)
Discussion started by: bhaskar_m
4 Replies

3. Solaris

Problem starting x11vnc on solaris 9

Hello, I installed x11vnc on a solaris 9 server. #SunOS gandalf 5.9 Generic sun4u sparc SUNW,Ultra-60 When i run x11vnc i get following errors bash-2.05# /usr/local/bin/x11vnc -display :0 17/06/2010 23:34:08 x11vnc version: 0.9.9 lastmod: 2009-12-21 pid: 16203 17/06/2010 23:34:15... (0 Replies)
Discussion started by: sunny_a_j
0 Replies

4. Solaris

Session starting problem

When i start a CDE session on Solaris 9 it starts the Gnome desktop for like five minutes with nothing on the screen except the background then it enters the CDE environment and when I enter (new session) Gnome environment it takes 5 to 10 minutes then the session starts so I wounder why it... (8 Replies)
Discussion started by: darkman
8 Replies

5. UNIX for Advanced & Expert Users

problem starting a process on solaris from other user

Hi Gurus, I have a server that has to users. 1) root 2)net1 there are several processes running on my server one of the process is CMIS_STACK process which is a compiled C code when this process goes missing then i restart this process manually in the following manner ... (2 Replies)
Discussion started by: asalman.qazi
2 Replies

6. AIX

Service starting Problem

Dear All, When i am start the service netd i am facing the problem 0513-015 The inetd Subsystem could not be started Please check subsystem resources and try again later. please suggest me. It is urgent (1 Reply)
Discussion started by: pernasivam
1 Replies

7. Solaris

Problem starting Sendmail on Solaris 9

Hi, I am getting problem in starting up Sendmail on solaris. When I do /etc/init.d/sendmail start in Process list it shows sendmail process properly. But when I do portcheck by netstat it doesn't show Port 25/smtp. What could be the problem ? Thanks NeeleshG (6 Replies)
Discussion started by: neel.gurjar
6 Replies

8. Solaris

Problem Starting CDE

hi, I have installed Solaris 10 from dvd. I have a 1.8GHz processor and 512mb RAM. When I start it, a message is displayed that Xserver cannot be initialised. Please tell me how to start computer in GUI mode, because it logs me into console mode. Regards Rochit (4 Replies)
Discussion started by: rochitsharma
4 Replies

9. AIX

Problem starting sshd on AIX

I just installed SSH on an AIX machine: > lslpp -l openssh.base.server Fileset Level State Description ---------------------------------------------------------------------------- Path: /usr/lib/objrepos openssh.base.server 4.1.0.5301 COMMITTED Open... (1 Reply)
Discussion started by: outtacontrol
1 Replies

10. Solaris

x server starting problem

i have installed solaris 10 on PIII i Ghz cpu, whole installation carried out in GUI mode but after installation it is unable to start GUI mode. Error is : "X server can not be started on display 0" screed flickers twice and the CLI login prompt appears (1 Reply)
Discussion started by: ajays
1 Replies

Featured Tech Videos