swinstall issues


Login or Register for Dates, Times and to Reply

 
Thread Tools Search this Thread
# 1  
swinstall issues

what the heck am I doing wrong? Im trying to install bastille and i keep getting errors.

# cd -
/var/spool/sw
# ls
B6849AA_B.02.01.03.depot catalog swagent.log var
# swinstall -s /var/spool/sw B6849AA

======= 10/04/07 09:47:43 EDT BEGIN swinstall SESSION
(non-interactive) (jobid=uxhp100-0027)

* Session started for user "root@uxhp100".

* Beginning Selection
* Target connection succeeded for "uxhp100:/".
ERROR: There is currently no depot software on host "uxhp100" at
location "/var/spool/sw". Make sure that an absolute pathname
is specified for location (beginning with "/").
* Source connection failed for "uxhp100:/var/spool/sw".
WARNING: More information may be found in the daemon logfile on this
target (default location is uxhp100:/var/adm/sw/swagentd.log).
* Selection had errors.



======= 10/04/07 09:47:43 EDT END swinstall SESSION (non-interactive)
(jobid=uxhp100-0027)


swinstall -s /var/spool/sw B6849AA_B.02.01.03.depot

======= 10/04/07 09:49:13 EDT BEGIN swinstall SESSION
(non-interactive) (jobid=uxhp100-0028)

* Session started for user "root@uxhp100".

* Beginning Selection
* Target connection succeeded for "uxhp100:/".
ERROR: There is currently no depot software on host "uxhp100" at
location "/var/spool/sw". Make sure that an absolute pathname
is specified for location (beginning with "/").
* Source connection failed for "uxhp100:/var/spool/sw".
WARNING: More information may be found in the daemon logfile on this
target (default location is uxhp100:/var/adm/sw/swagentd.log).
* Selection had errors.



======= 10/04/07 09:49:14 EDT END swinstall SESSION (non-interactive)
(jobid=uxhp100-0028)
# 2  
Try:
swinstall -s /var/spool/sw/B6849AA_B.02.01.03.depot B6849AA
# 3  
you da ma, thanks that worked
# 4  
/usr/sbin/swinstall is sufficient to bring a text menu.

After that, in the depot field, write the full path to the .depot file (starting with the root / )
# 5  
Quote:
Originally Posted by Perderabo
Try:
swinstall -s /var/spool/sw/B6849AA_B.02.01.03.depot B6849AA
Thank's a lot Perderabo

it works!
I've been searching everywhere how to make the system recognice the depot file.
swlist told me my depot file was correct
swinstall told me there were no depot file

swinstall -s /var/spool/sw/B6849AA_B.02.01.03.depot #that's what I used
swinstall -s /var/spool/sw/B6849AA_B.02.01.03.depot B6849AA #is the correct

thank you again
Login or Register for Dates, Times and to Reply

Previous Thread | Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:
Advanced Search

Test Your Knowledge in Computers #688
Difficulty: Medium
The first computer to implement architectures enabling reverse Polish notation (RPN) was the Apple I computer.
True or False?

10 More Discussions You Might Find Interesting

1. HP-UX

swinstall not working with target

Hi, I have installed a software using the command(swinstall -s /Softwares/Game.pkg AngryDog.nwr-cbin @/z_temp). During installation I didn't find any error, also I can find a folder structure(opt/angrydog...) getting created under "/z_temp" and all files are present. But software is not working.... (1 Reply)
Discussion started by: Thunderbird288
1 Replies

2. HP-UX

sos about swpackage AND swinstall

hi all, I just want to make a depot package.All steps: 1. make a psf file # PSF which define the myutil product depot layout_version 1.0 tag ddmi_linux_installer title ddmi_linux_installer # Product definition vendor tag HP title Hewlett-Packard Company product tag... (0 Replies)
Discussion started by: lb1111830
0 Replies

3. Solaris

swinstall: not found

i am having this error when i try to execute # swinstall -s /cdrom/volume_manager3.5/pkgs swinstall: not found anyone know why was it having this error? Thanks in advance. (2 Replies)
Discussion started by: beginningDBA
2 Replies

4. HP-UX

swinstall and swremove

can it have any command that swinstall and swremove without gui thanks (1 Reply)
Discussion started by: alert0919
1 Replies

5. HP-UX

How to run sqlscript in the swinstall ?

hi, I have prepared a script with contents /dboracle/orabase/product/9.2.0.6/bin/sqlplus -s rcrp/rcrp<<EOF CREATE TABLE ADDER_CUG_LIST ( CUG_ID VARCHAR2(15) NOT NULL, TEL_NO VARCHAR2(15), START_DATE DATE, END_DATE DATE ); exit; EOF ... (3 Replies)
Discussion started by: plaban.rout
3 Replies

6. HP-UX

swinstall

Hi, I am new to HP-UX. I am attempting some pre-requisites to an Oracle upgrade, part of which requires some OS patching. When I check using show_patches or swlist -l patch the patches do not exist. On visiting ItResource web page I see the patches and later "recommended" patches (that unlike... (2 Replies)
Discussion started by: malcqv
2 Replies

7. HP-UX

swinstall error

Our company recently purchased a couple of rp3440 machines. They arrived with HPUX 11.11 installed. The default setup has /lib as a symbolic link to /usr/lib. I wanted to use some of the enhanced features of GNU softare, so I went to the HP-UX Porting and Archive center and downloaded the Core... (2 Replies)
Discussion started by: SemiOfCol
2 Replies

8. HP-UX

swinstall and autoreboot

HI I am new on unix admin. I would like to know, if it is possible to a. install the patch (like phss_25277) during normal business hours and b. reboot the server during off peak hours on a production box c. what is the normal practise for the patch installs on hp-ux (PA-RISC, B.11.11)... (6 Replies)
Discussion started by: schilukuri
6 Replies

9. HP-UX

Help with swinstall HP patches

I am having trouble installing some HPUX patches on my B1000 11.11. I am a novice at this so bear with me. I understand how to install depots. Very easy. Now I'm trying to patch my system so I can get the Oracle client installed. Oracle says I need these two patches: PHCO_23770, PHCO_23092 I... (4 Replies)
Discussion started by: natter
4 Replies

10. HP-UX

help with swinstall

I'm trying to install gcc from hp with swinstall but what happens is the following: I change source to the correct depot, it complains it can't find anything, when I change target to /usr/local, it shows the depot in the list. Next, I mark it for install, install it, but then it gets installed... (4 Replies)
Discussion started by: rein
4 Replies

Featured Tech Videos