Visit Our UNIX and Linux User Community


Issue with setup.hp file for webserver


 
Thread Tools Search this Thread
Operating Systems HP-UX Issue with setup.hp file for webserver
# 1  
Old 12-21-2006
Issue with setup.hp file for webserver

Hi All,

I have an issue in writing the shell script to install a webserver on UNIX system. My shell script look something like this.
------------------------------------------------------------
echo "start of the script"
#! /bin/sh
cd /home/path
echo | setup.hp -is:javaconsole -console <<"EOF"
\1
\\appl\installingpath

-----------------------------------------------------------------------
The problem I am facing is that, the installer starts the installation process but then its exitting at the point where I am specifying the path for the installation of webserver. I am not able to find out why it is happening?? Is it because of the script I wrote or does it have something to do with the setup file??

I would be very grateful, if you can help me out in this issue.

Thanks and Regards,
Indu
# 2  
Old 12-21-2006
I will close this duplicate thread.

Previous Thread | Next Thread
Test Your Knowledge in Computers #327
Difficulty: Easy
The Windows 7 operating system has seven main editions.
True or False?

9 More Discussions You Might Find Interesting

1. Web Development

Website RTO. What monitoring can I setup and how to track issue?

Hello, I have installed a WordPress theme on Cantos and brought up a website on AWS. I have added that website on Cloudflare. While I was working on webpage development, I noticed that sometimes website is unreachable. In 8 hours, I noticed it 2-3 times and after few seconds, it would come back... (1 Reply)
Discussion started by: solaris_1977
1 Replies

2. UNIX for Advanced & Expert Users

Issue setup Transparent proxy and Gateway using Squid on CentOS 7

Hello, We are migrating our gateways from CentOS 6 to CentOS 7 and for setting up a transparent proxy using squid and Firewalld i am using below configuration. #Firewalld configurations firewall-cmd --permanent --zone=public --add-forward-port=port=80:proto=tcp:toport=3128:toaddr=LAN_IP... (4 Replies)
Discussion started by: sunnysthakur
4 Replies

3. Solaris

Public private key setup issue in Solaris 10

Hi i am using solaris 10.I am trying to setup a public/private key but it is not working.Appreciate your repsonse on it There are two servers DB1 server and DB2 server. 1)I have generated public/private key using below step on both servers. ssh-keygen -t rsa 2)From DB1 server moved the... (6 Replies)
Discussion started by: muraliinfy04
6 Replies

4. Programming

[SOLVED] DDD Newbie Setup Issue

(Ubuntu 11.04) I've just installed the debugger DDD, and I'm literally testing a 'hello world' program, but whilst breakpoints are being hit, the (next to) execute line is not highlighted, and when I click 'Next' the code runs to the end? (7 Replies)
Discussion started by: silas2
7 Replies

5. UNIX for Dummies Questions & Answers

Permissions issue with webserver and svn

Update: Please anybody can give some help ? I've an issue with files ownerships. I have a drupal website and the "files" folder needs to be owned by "www-data" in order to let the users to upload files with php. However I'm now using svn and I need all folders and files to be owned by my... (1 Reply)
Discussion started by: aneuryzma
1 Replies

6. Red Hat

printer setup issue

I am a linux newbie who is in over his head.... We have a 3rd party company hosting our servers and they are running RHEL 4 (actaully is is OEL, but Oracle just rebranded RH) they installed a bunch of printers on the servers there. Our application prints but the formatt is off. When we had the... (0 Replies)
Discussion started by: jayjabour
0 Replies

7. Ubuntu

How can I move a file to a webserver every 5 minutes?

I'm using Ubuntu and I have a text file I want to FTP to a web server every 5 minutes. I want to overwrite the existing file every time so I don't have tons of the same file. (10 Replies)
Discussion started by: Bradj47
10 Replies

8. AIX

NIM server setup on etherchannel setup environment

I know that IBM's official stance is that NIM does not work on etherchannel environment, but has anyone able to get around it? I'm working on a p5-590 LPAR system, and the NIM master and clients are all on the same frame. Any help is appreciated. (1 Reply)
Discussion started by: pdtak
1 Replies

9. OS X (Apple)

Webserver Setup, need help!

Hey guys, does anyone know how I edit, configure the server settings using the terminal? MySQL and PHP was once working. But after frying the Xserve G5 i'm in the middle of rebuilding everything, I believe i need to re-configure the root document directory... but have forgotten how to edit... (1 Reply)
Discussion started by: hype.it
1 Replies

Featured Tech Videos