Images won't work?


 
Thread Tools Search this Thread
Top Forums UNIX for Dummies Questions & Answers Images won't work?
# 1  
Old 01-09-2012
Images won't work?

Hello,

Images won't work on UNIX when I try posting them on my website I'm working on. It doesn't show the image, and it's simply erroring.

Help! Thanks!
# 2  
Old 01-09-2012
How exactly are you posting them? How exactly are you using them? Do you have a link?

Are you sure you're getting the name right? Filenames in UNIX are case sensitive.
# 3  
Old 01-09-2012
Thanks for your reply!

I'm posting the pictures through HTML and CSS through my Windows computer, but I'm using Citrix in order to open a UNIX client inside my own computer. The problem is when I post the picture on the website through that way, it doesn't show up. I don't have a link, sorry, it's because the server is internal.

I'll check if I got the name right though!

---------- Post updated at 04:31 PM ---------- Previous update was at 04:27 PM ----------

The name is correct. This is how it looks:

PHP Code:
<div id="webpage_logo">
  <img src="<?=base_url().'assets/wcdma_logo.jpg';?>">
</div>
# 4  
Old 01-09-2012
What does the name end up as, though? What raw HTML does that become on the client side?
# 5  
Old 01-09-2012
How do you mean? On the web browser on the client, it shows this image that the image is broken. Image
# 6  
Old 01-09-2012
You claim the file exists, but that doesn't mean they're getting the right URL. The raw URL may not be pointing to the right place. It's also possible something's wrong with the file itself, or your web server configuration, preventing them from getting at a file which does exist at that URL. Seeing the raw HTML code may be a hint to what's going wrong. Depending on your browser you should be able to 'view source' one way or another.

Viewing the source for the webpage to post a post on this forum, for example, lets me find things like

Code:
<img src="https://www.unix.com/images/misc/navbits_start.gif" alt="Go Back" border="0" />

Going to https://www.unix.com/images/misc/navbits_start.gif , I can see the image.

If there was anything wrong with it, going to the image directly like that might give a better explanation, like '404 not found', 'permission denied', 'internal server error', 'denied by server configuration' and so forth.

---------- Post updated at 10:43 AM ---------- Previous update was at 09:56 AM ----------

You can also try viewing the error logs for your web server to see what URL's they're trying to access and why they're being denied.
 
Login or Register to Ask a Question

Previous Thread | Next Thread

10 More Discussions You Might Find Interesting

1. IP Networking

NAT via iptables - Won't work!!

Hi guys I'm running on debian on a small embedded system. I have a ppp interface that is connected to the internet (and works). My unit also has wifi access point (which works and I can connect to it). I want to allow connections to the wifi to be able to use the internet from ppp0... (1 Reply)
Discussion started by: alirezan1
1 Replies

2. BSD

Install cd won't work

Hi! I'm sure that somebody here installed freeBSD from a download of a virtual disc (.iso). But I made 5 downloads of 5 differents freeBSD installation (and no one has worked).Can somebody tell me where to download and how (if needed) to prepare the cd? (8 Replies)
Discussion started by: maxum
8 Replies

3. Solaris

string extraction won't work. Why?

#!/usr/bin/ksh set -x testfile=my.test.file.flag echo ${testfile: (-4)} #/home/maldohe/scripts/spawn1& sleep 3 echo myspawn is now ending exit Background: I am trying to extract the word flag from anf given file name. This is a demo script that I am working on to fix a production issue.... (8 Replies)
Discussion started by: Harleyrci
8 Replies

4. UNIX for Dummies Questions & Answers

OpenSolaris, Wireless won't work, help please!

I just installed a fork of opensolaris, and I really like it. I would hate going back to Ubuntu, But one issue, I cannot get my Dell Wireless 1450 Wireless USB Adapter working. On Ubuntu 10.4 I just installed nonfree firmware, but I guess it doesn't work that way on Solaris, any help would be... (5 Replies)
Discussion started by: Stormos
5 Replies

5. UNIX for Dummies Questions & Answers

A very simple script, but alias won't work

I am new to unix and therefore I did a lot of reading before posting. So please, if this has been answered before, forgive me for re-posting and point me to the right place for the answer. I have spent many hours searching the net and read over 50 posts in this forum and even tried a few thing but... (20 Replies)
Discussion started by: sssccc
20 Replies

6. AIX

mkvg on iscsi disk won't work (6.1)

Hi All, Recently I'm taking my first steps in AIX, initially with no real issues. Until now, off course... I hooked up a couple of iSCSI disks to the system, with a RHEL5 machine running tgt on the other side. When running cfgmgr after initial configuration, I got an error: # cfgmgr -l... (4 Replies)
Discussion started by: mr.aart
4 Replies

7. OS X (Apple)

Why won't the at command work in Mac OS X?

I typed: echo "echo hi > at_log.txt" | at now +1minute to test the at command on my terminal. I got the message: job 8 at Thu Feb 25 18:42:00 2010 I waited for a minute but nothing happened. I tried listing at_log.txt, but it said there was no such file. Am I doing something... (2 Replies)
Discussion started by: Ultrix
2 Replies

8. UNIX for Dummies Questions & Answers

sed won't work

Hi All, can anybody tell me what's wrong with this code? # SEARCH replaced by REPLACE #!/bin/bash SEARCH="95$$ 0 t" REPLACE="95$$ 1 t" for I in `ls *000.inp | cut -c-12`; do echo $I sed 's/$SEARCH/$REPLACE/' ${I}-000.inp > ${I}-100.inp done It don't replace the string... (5 Replies)
Discussion started by: f_o_555
5 Replies

9. UNIX for Dummies Questions & Answers

Ksh Why Won't IF Statement work?

I'm trying to figure out why this if statement won't work: if || $zipcount != 6 ]] then echo ${myline} echo "ZIPCODE WARNING! ${zipcode} ${zipcount}" fi if ]] then echo ${myline} echo "STATE WARNING!... (3 Replies)
Discussion started by: developncode
3 Replies

10. UNIX for Dummies Questions & Answers

why won't this Work?

hey programmers! 1-why won't gcc accept as an argument? i tried the recommendations on the man page of getch(),..etc. nothing worked. 2-why it won't see <iostream> && <fstream> even if i implemented the function as follow std::cout<<"..etc"<<endl; 3-after i type this code in it gives... (6 Replies)
Discussion started by: mbabeli
6 Replies
Login or Register to Ask a Question

Featured Tech Videos