Visit Our UNIX and Linux User Community


apropos not working


 
Thread Tools Search this Thread
Operating Systems Solaris apropos not working
# 1  
Old 09-19-2006
apropos not working

Quote:
apropos ps
/usr/share/man/windex: No such file or directory
How come my 'apropos' cmd doesn't work in Solaris but works in Linux? How can I get it to work? Are the files in the 'companion' cd? Thanks.
# 2  
Old 09-19-2006
man catman

Smilie

Carl
# 3  
Old 09-20-2006
I've worked on systems that don't have the 'apropos' command. But your system seems to be giving a different error message. Nonetheless, you can use 'man'. For more information, get a manual on 'man'.

Code:
man(1)                                                                  man(1)

NAME
       man - format and display the on-line manual pages

OPTIONS
...
       -k     Equivalent to apropos.


Previous Thread | Next Thread

9 More Discussions You Might Find Interesting

1. Shell Programming and Scripting

Disk Space Utilization in HTML format working in one environment and not working on the other

Hi Team, I have written the shell script which returns the result of the disk space filesystems which has crossed the threshold limit in HTML Format. Below mentioned is the script which worked perfectly on QA system. df -h | awk -v host=`hostname` ' BEGIN { print "<table border="4"... (13 Replies)
Discussion started by: Harihsun
13 Replies

2. Shell Programming and Scripting

Working web service call not working with curl

Hello, Newbie here, I have a perfectly well working web service call I can issue from chrome (PC Windows 10) and get the results I want (a dimmer being turned on in Fibaro Home Center 2 at level 40) I am not allowed to post urls but the below works with http and :// and... (3 Replies)
Discussion started by: abigbear
3 Replies

3. Shell Programming and Scripting

Automating pbrun /bin/su not working, whenever manually it is working using putty

I am trying to automate a script where I need to use pbrun /bin/su but for some reason it is not passing thru the pbrun as my code below. . ~/.bash_profile pbrun /bin/su - content c h 1 hpsvn up file path I am executing this from an external .sh file that is pointing to this scripts file... (14 Replies)
Discussion started by: jorgejac
14 Replies

4. Red Hat

Nslookup working but ping not working at windows client

Hi Team we have created a DNS server at RHEL6.2 environment in 10.20.203.x/24 network. Everything is going well on linux client as nslookup, ping by host etc in entire subnet. We are getting problem in windows client as nslookup working as well but not ping. all the firewall is disabled and... (5 Replies)
Discussion started by: boby.kumar
5 Replies

5. Shell Programming and Scripting

Script not working in cron but working fine manually

Help. My script is working fine when executed manually but the cron seems not to catch up the command when registered. The script is as follow: #!/bin/sh for file in file_1.txt file_2.txt file_3.txt do awk '{ print "0" }' $file > tmp.tmp mv tmp.tmp $file done And the cron... (2 Replies)
Discussion started by: jasperux
2 Replies

6. UNIX for Dummies Questions & Answers

problems with apropos

I believe my apropos command is corrupt. Every time i invoke it the following happens... please see attached png file. Is there a way for me to reinstall or rebuild the apropos command? However, when I log on as a different user everything seems ok I am currently running Free BSD (OS X) ... (3 Replies)
Discussion started by: grkness
3 Replies

7. Linux

FTP not working under Linux but working under any other OS ??? Very strange

Dear all, I am totally despaired and puzzled. Using Filezilla under Windows under the same network as our Linux servers is working. Using FTP command-line client under any of our Linux debian servers is not working ! I tried with different FTP servers -> same problem ! All commands are... (12 Replies)
Discussion started by: magix_ch
12 Replies

8. Solaris

GUI not working... CLI is working fine

Hello, I have X4500 running Solaris 10. I can access it through CLI but I cannot see the GUI. When I reboot it, the GUI works till all the files are loaded (ie., the initial boot sequence) and it prompts me to enter username and password and there it ends. The screen just has a blinking cursor... (4 Replies)
Discussion started by: bharu_sri
4 Replies

9. UNIX for Dummies Questions & Answers

apropos

Please give me an alternate command for apropos on HP. Thanks in advance shilpa (1 Reply)
Discussion started by: informshilpa
1 Replies

Featured Tech Videos