Login or Register to Ask a Question and Join Our Community


problem with virtualisation


 
Thread Tools Search this Thread
Operating Systems Solaris problem with virtualisation
# 1  
Old 04-11-2009
problem with virtualisation

Hi,

I am using compaq t5207tu model with 60gb harddisk and 2.5gb RAM.Its dual boot-Windows XP and Solaris. I tried installing SUN xVM on solaris to make client -server architecture (32 bit processor and 32 bit OS ) -guest OS (solaris 10)on host OS(Solaris 10). But whenever i try to install virtualbox, i get following below error...Plz advice



Code:
executing postinstall script.
Configuring VirtualBox kernel modules...
devfsadm: driver failed to attach: vboxdrv
Warning: Driver (vboxdrv) successfully added to system but failed to attach
can't load module: No such device or address
## Aborting due to attach failure.
## Configuration failed. Aborting installation.
pkgadd: ERROR: postinstall script did not complete successfully

Installation of <SUNWvbox> partially failed.


Last edited by DukeNuke2; 04-11-2009 at 05:11 AM..
# 2  
Old 04-11-2009
# 3  
Old 04-12-2009
Hi



I am newbee in Solaris ...i couldnt understand solution for my problem even after going through link send by you
# 4  
Old 04-13-2009
whats the name of the Shared Folder you provided?
# 5  
Old 04-15-2009
Hi,

Why should i be using shared folder ? I am not using it in any network. its only for isolated system. i have downloaded virtualbox 2.0.4.tar.gz from virtualbox.org as my processor and OS is 32 bit. i copied it to opt ...used gunzip and tar cmds... then pkgadd -d -G VirtualBoxKern.....package which downloaded successfully then installed another package called VirtualBox-2.0.4-SUNOS..... which gives above error. Plz advice
# 6  
Old 04-15-2009
provide output of
$isainfo
$ modinfo|grep -i vbox
$ grep vbox /etc/name_to_major
contents/errors in /var/adm/messages
# 7  
Old 04-15-2009
maybe you should first download the newest version of virtualbox and try again...
Login or Register to Ask a Question

Previous Thread | Next Thread

10 More Discussions You Might Find Interesting

1. IP Networking

Router problem or ISP problem ?

Hi everyone, I am experiencing discontinuity of Internet service, this started 1 month ago. Everything worked very well for 1 year of intensive use, but now, I have problems reaching my gateway. The gateway is not my router but a node belonging to my ISP and I share the same public IP with... (3 Replies)
Discussion started by: remic
3 Replies

2. UNIX for Dummies Questions & Answers

sed Or Grep Problem OR Terminal Problem?

I don't know if you guys get this problem sometimes at Terminal but I had been having this problem since yesterday :( Maybe I overdid the Terminal. Even the codes that used to work doesn't work anymore. Here is what 's happening: * I wanted to remove lines containing digits so I used this... (25 Replies)
Discussion started by: Nexeu
25 Replies

3. UNIX for Dummies Questions & Answers

Server with OpenVZ virtualisation is not responding but VMs are OK

Server is accessible only via IPMI. SSH and web control panel is timeout. Takes several hours. Server dont have high load or suspicious processes. I checked /etc/hosts.deny and restarted ssh, but nothing :( (0 Replies)
Discussion started by: postcd
0 Replies

4. IP Networking

Problem with forwarding emails (SPF problem)

Hi, This is rather a question from a "user" than from a sys admin, but I think this forum is apropriate for the question. I have an adress with automatic email forwarding and for some senders (two hietherto), emails are bouncing. This has really created a lot of problems those two time so I... (0 Replies)
Discussion started by: carwe
0 Replies

5. AIX

AIX OS problem? network problem?

Dear ALL. I installed AIX OS on customer sites. but Only one site is too slow when I connected telnet, ftp.. Ping is too fast. but telnet and FTP is not connected.. of course i check the configuration file on aix but it's normal. Do any Idea?? thanks in advance. - Jun - (3 Replies)
Discussion started by: Jeon Jun Seok
3 Replies

6. AIX

user login problem & Files listing problem.

1) when user login to the server the session got colosed. How will resolve? 2) While firing the command ls -l we are not able to see the any files in the director. but over all view the file system using the command df -g it is showing 91% used. what will be the problem? Thanks in advance. (1 Reply)
Discussion started by: pernasivam
1 Replies

7. Solaris

virtualisation in solaris

Is there any other virtualisation made in solaris 10 other than zones and LDOMS? :confused: (3 Replies)
Discussion started by: priky
3 Replies

8. UNIX and Linux Applications

Virtualisation of linux/solaris

Hello, I need to build a server with both solaris and linux guest VM using full virt on x64. The guest os are solaris 10 (not opensolaris) and linux RedHat (Centos) and Suse. I really cant make run a solaris 10 domU on Linux (hang after grub loader ..... ) Dom0 neither on opensolaris 11 xvm... (0 Replies)
Discussion started by: manifesto
0 Replies

9. UNIX and Linux Applications

Is Virtualisation Right for Colo?

Hi guys I'm going to be moving a linux box into collocation to support the growing demands of my sites and have been trying to figure out if Xen is right for me. I'd appreciate hearing some real-world experience with the overhead involved and the optimal ways to slice up a box. Right now I feel... (1 Reply)
Discussion started by: Karma
1 Replies

10. Shell Programming and Scripting

problem with dd command or maybe AFS problem

Hi, folks. Sorry for bothering, but maybe someone could help me please. The problem is the following: there is some script that copies files from local file system to AFS. The copying is performed with dd command. The script copies data into some AFS volumes. The problem appeared with one... (0 Replies)
Discussion started by: Anta
0 Replies
Login or Register to Ask a Question

Featured Tech Videos