Search Results

Search: Posts Made By: vilius
Forum: AIX 06-11-2018
962
Posted By vilius
It was largesend but nothing to do with vios or...
It was largesend but nothing to do with vios or SEA, setting# chdev -a mtu_bypass=on -l en0
# ifconfig -a
en0:...
Forum: AIX 06-09-2018
962
Posted By vilius
largesend=1 is default on my vios version - tried...
largesend=1 is default on my vios version - tried large_receive=yes - no change same result 1.4-1.8Gbit speed.
Forum: AIX 06-08-2018
962
Posted By vilius
PowerVM SEA etherchannel performance ?
Hello,

POWER7 machine.
4 x 1Gbit port ethernet adapter is dedicated to vios. 8023ad etherchannel is created using those 4 ports. Etherchannel adapter is shared to lpars using SEA.
If I test...
Forum: AIX 05-02-2018
1,885
Posted By vilius
Close broken lv ?
Hello,

Due to disk failure I lost certain lv.
Before running reducevg I'm trying to remove lv by using rmlv:
0516-1008 rmlv: Logical volume xxx must be closed. If the logical volume
...
Forum: AIX 07-08-2016
1,226
Posted By vilius
Power RAID10 array reconstruct fails ?
Hello,

P7 machine
PCI Express x8 Planar 3Gb SAS Adapter

RAID10 array(2 disks)(not AIX lvm) was configured and working, then one disk failed and IBM support replaced that. Now raid array is...
Forum: AIX 04-25-2013
2,469
Posted By vilius
When my SAN admin creates disk for me I always...
When my SAN admin creates disk for me I always identify disk by unique_id - unique_id identifies disk not only in AIX but in your storage management system also(left part of unique_id). At least at...
Forum: AIX 04-25-2013
5
1,914
Posted By vilius
Check my post conclusion I pointed above.
Check my post conclusion I pointed above.
Forum: AIX 04-25-2013
3,492
Posted By vilius
I called IBM support for this - after some back...
I called IBM support for this - after some back and forth info exchange they recommended AIX upgrade to TL8 SP2, so I did this.
After upgrade problem is gone - during full vg loss cluster umounts...
Forum: AIX 04-12-2013
5
1,914
Posted By vilius
Hello, I just posted few days ago and this...
Hello,

I just posted few days ago and this is exactly the same problem:
PowerHA(HACMP) full vg loss - cluster hangs on release_vg_fs event...
Forum: AIX 04-11-2013
3,492
Posted By vilius
Hi, Thanks for reply. I just want to...
Hi,

Thanks for reply.

I just want to clarify some details about my problem:

I'm talking about vg_loss(SAN_down/vscsi_down/npiv_down) only on single node - other nodes see SAN disks with no...
Forum: AIX 04-09-2013
3,492
Posted By vilius
PowerHA(HACMP) full vg loss - cluster hangs on "release_vg_fs" event
Hello,

AIX 6.1 TL7 SP6
POwerHA 6.1 SP10

I was experimenting with new hacmp build. It's 3-node cluster build on AIX 6.1 lpars. It contains Ethernet and diskhb networks. Shared vg disk is SAN...
Forum: BSD 01-16-2013
2