Search Results

Search: Posts Made By: adam.wis
1,508
Posted By adam.wis
Thanks for the tip jim. I found out what was...
Thanks for the tip jim.

I found out what was causing the problem, related to what you said. I ran into this once before just not to this scale. It turns out that my script is in IBM-1047. When...
1,508
Posted By adam.wis
Script does not run in Chinese locale
Hi all,

There may be an obvious answer to this that I am just overlooking.

I have a shell script (sh) that I am running on different locales on z/OS. It executes fine on most locales except for...
9,270
Posted By adam.wis
Ah ok. And yea, I tried ftp:charset and...
Ah ok. And yea, I tried ftp:charset and file:charset with no luck seeing as IBM-1047 is not supported.

Is there any reason why all the other files in the directory transfer/convert normally in...
9,270
Posted By adam.wis
Thanks for the tip Corona688. I have many...
Thanks for the tip Corona688. I have many different files and directories that are being mirrored. Transferring in binary like you suggested keep the local formatting, but then I have to manually...
9,270
Posted By adam.wis
LFTP corrupts special characters
Hi,

I am trying to use lftp to mirror two directories: one on my windows pc and one on a zOS system. One file within the local directory has special characters for different languages, e.g. pou¶ít ...
1,382
Posted By adam.wis
Update: the strings that I am working with are...
Update: the strings that I am working with are actually java source code according to this site. Unicode Character 'LATIN SMALL LETTER Z WITH CARON' (U+017E)...
1,382
Posted By adam.wis
Display unicode characters in zos shell
Hi all,

I have a shell script that has several strings with \uxxxx characters distributed within. I would like to display these characters when I execute the script and echo the strings. I am...
3,003
Posted By adam.wis
Thanks fpmurphy! I'm glad I finally know what's...
Thanks fpmurphy! I'm glad I finally know what's going on.

I also found some additional info:

blog.SOAL.org Writing Portable Shell Scripts on z/OS UNIX...
3,003
Posted By adam.wis
If this is just an encoding problem, is there a...
If this is just an encoding problem, is there a way to fix it? Is it a matter of my script not having the right encoding? I tried using file -i to determine its encoding but all I get is "regular...
3,003
Posted By adam.wis
Thanks alister. Turning tracing on was a great...
Thanks alister. Turning tracing on was a great idea.

I was able to get around my previous issue by finding an alternative to piping. However, I have another spot where I am also using a pipeline...
3,003
Posted By adam.wis
Ah. Thanks for the tip. I will keep that in...
Ah. Thanks for the tip. I will keep that in mind.

I removed the encoded file into its own file, yet I am still having the same issue whenever a piping symbol is reached. it says:

|: EDC5129I...
3,003
Posted By adam.wis
right. The encoded file is appended to the end of...
right. The encoded file is appended to the end of the script I am running.
3,003
Posted By adam.wis
I'm running on z/OS using an sh shell.
I'm running on z/OS using an sh shell.
3,003
Posted By adam.wis
Piping fails in locale other than English
Hi,

I am new to shell scripting and unix in general, and I am running into a problem.

I need to grep my script for a line which is a delimiter for an encoded file. I would like to get the line...
Showing results 1 to 14 of 14

 

Featured Tech Videos

All times are GMT -4. The time now is 12:09 PM.
Unix & Linux Forums Content Copyright 1993-2020. All Rights Reserved.
Privacy Policy