Visit Our UNIX and Linux User Community

Search Results

Search: Posts Made By: meyersp
Forum: IP Networking 11-21-2003
3,814
Posted By meyersp
Thanks Guys, I figured this out a little...
Thanks Guys,

I figured this out a little while ago. Apperently I was getting fed some bad information about my gateway address and subnets. Once i traced done those problem the NIS domain...
1,714
Posted By meyersp
With the verbose set and further research it...
With the verbose set and further research it looks like ssh steps through a few authentication methods. It uses password, public key, then keyboard interactive. It allows me to connect when...
1,714
Posted By meyersp
ssh issue
Im using the default ssh program on a solaris 9 system to connect to another server. When connecting to the other host it make me type my password in 3 to 4 times before letting me in. Is anyone...
2,895
Posted By meyersp
System wide CDE setup
Does anyone know how to make system wide changes to the CDE's front panel icons? I dont know if it matters but im running Solaris 9.

THanks
Forum: Solaris 10-31-2003
2,372
Posted By meyersp
Color issue
On most of my Sun Blade 100 and Ultra 5 systems running Solaris 9, I am having a problem with my video. The CDE looks fine but as soon as I open up Netscape 7 everything except the browser window...
3,135
Posted By meyersp
I stumbled onto this solution and it works quiet...
I stumbled onto this solution and it works quiet well.

/usr/dt/bin/dtconfig -d (disables auto-start)
/usr/dt/bin/dtconfig -e (enables auto-start)

You have to reboot to go back and forth...
3,135
Posted By meyersp
This page has information about the run levels,...
This page has information about the run levels, inittab and scripts.
http://docs.sun.com/db/doc/817-1658/6mhcgstod?q=run+levels&a=view

I do not see a run level that would do what i need. Maybe...
3,135
Posted By meyersp
I changed the inittab setting to run level 2 but...
I changed the inittab setting to run level 2 but the CDE still came on. There seems like there should be a simpler way to do this. I would actually prefer to have them logon through the CDE but...
1,708
Posted By meyersp
I found it! First i created a printer with that...
I found it! First i created a printer with that name and the message changed to <filename> exist file found. So i did a find on the file name and it was located in /var/spool/print . I deleted...
1,708
Posted By meyersp
Zion is the local machine and not a remote...
Zion is the local machine and not a remote system. I cannot check the print job at least not a way that i know of because when i do lpstat or lpq I get the printer does not exist message. I look...
1,708
Posted By meyersp
Stopping a print request
Im running a solaris 9 system and keep getting this message: Request to LXKF894CB (unknown printer) from zion.

This happen because there was a mis configured printer and a job was submitted to...
3,135
Posted By meyersp
Turning off the CDE
I am running Solaris 9 and wanted the CDE stopped when my users login. Can this be done by adding something to the .profile? Basically when they login they should be at the command line and have to...
Forum: Solaris 10-22-2003
5,663
Posted By meyersp
I got it working. The server was configured as a...
I got it working. The server was configured as a NIS master server and would accept NIS autenication request ,however, the server itself was not using NIS. I changed the nsswitch file to use NIS. ...
Forum: Solaris 10-22-2003
5,663
Posted By meyersp
I was running edquota from the master and getting...
I was running edquota from the master and getting the error that the user could not be found. I think it is looking for local users not nis users. The passwd and shadow file that i use to build the...
Forum: Solaris 10-21-2003
5,663
Posted By meyersp
Quotas and NIS
Has anyone ever used disk quotas with NIS? I tried to implement it the normal way but since the users only exist in NIS and not in the local passwd file when i try the edquota command it cannot find...
Forum: Solaris 10-21-2003
2,380
Posted By meyersp
I figured it out... Looks like the users home...
I figured it out... Looks like the users home directory's permissions were set wrong. I fix it by chown of the directory to the proper owner.
Forum: Solaris 10-20-2003
2,380
Posted By meyersp
NIS Boots Me Out
I have a NIS environment using all Solaris 9 systems. After all kinds of trobleshooting i am to the point where I can login to a NIS account from a client system. However, the logon process starts...
Forum: IP Networking 10-17-2003
4,524
Posted By meyersp
Thanks, Ill check into that on monday and...
Thanks, Ill check into that on monday and compare.

Another thing causing a problem now that the gateway is setup right. I am finally able to get my NIS clients to recognize the server. When...
Forum: IP Networking 10-17-2003
4,524
Posted By meyersp
I did a traceroute from some of the systems that...
I did a traceroute from some of the systems that are working and found that they are using 10.240.0.1 as the default. So i changed the default on the other system to this and "cha chink' i can ping...
Forum: IP Networking 10-17-2003
4,524
Posted By meyersp
I dont think that is the case since other...
I dont think that is the case since other computers connected to the same router can get to the internet and the rest of the network.
Forum: IP Networking 10-17-2003
4,524
Posted By meyersp
Cannot connect to rest of network/internet
I have a solaris 9 system that cannot get to the internet and cannot ping outside of the router. I can ping any other system on this campus but when i try to ping any other system outside of the...
Forum: IP Networking 10-16-2003
3,814
Posted By meyersp
DHCP and DNS
I asked a similar type question in the solaris forum but i think this relates closer to networking. I am trying to setup a small NIS environment that is contained within a large company network. ...
Forum: Solaris 10-15-2003
2,715
Posted By meyersp
Unfourtunately that didnt work. The client...
Unfourtunately that didnt work. The client systems are using dhcp and retrieving there ip from the universities dhcp server. My NIS server has a static ip. I was wondering if this could be causing...
Forum: Solaris 10-14-2003
2,715
Posted By meyersp
NIS Problem
I have a Solaris 9 system running on a sparc platform which is configured for NIS. The domain is set to unixlab.ocas.uc.edu on this system and the yp processes are running. The client machinces...
2,282
Posted By meyersp
GUI help
I am running Solaris 9 os on a sparc 64. I installed netscape 7 and it works just fine. However on the desktop when you click web browser is still brings up netscape 4. How can i make the web...
Showing results 1 to 25 of 46

 

Featured Tech Videos

All times are GMT -4. The time now is 11:42 AM.
Unix & Linux Forums Content Copyright 1993-2020. All Rights Reserved.
Privacy Policy