Visit Our UNIX and Linux User Community


PCI Express 1x HBA for parallel SCSI in Openserver 6


 
Thread Tools Search this Thread
Operating Systems SCO PCI Express 1x HBA for parallel SCSI in Openserver 6
# 1  
Old 07-21-2008
PCI Express 1x HBA for parallel SCSI in Openserver 6

I'm floundering here trying to locate a PCI-E 1x HBA that will support an external tape drive in SCO Openserver 6. I was unable to find anything that would work in the compatible hardware list and a call to Adaptec confirmed that PCI-X would've been a better option for the risers in the Dell 2950 III server. LSI sent me a series of links to products that all have SCO OS 5.0.x support.

A technical article I was directed to (Which SCSI SAS (Serial Attached SCSI) Host Bus controllers and SAS RAID controllers are known to have driver support for SCO OpenServer 6.0.0 and UnixWare 7.1.4?) discusses only SAS HBA's. I'm fairly certain I'm looking for parallel SCSI and NOT SAS.

I feel that there is a strong correlation between SCO OS 6 and Uniware 7.1.4 as far asa hardware drivers go, is this a good assumption?

ANY help would be greatly appreciated!

Thank you in advance,

--Steve
# 2  
Old 07-23-2008
Don't ya hate to reply to your own posts?

We're replacing the riser to a variety that provides PCI-X slots.

FWIW - It would appear that Unixware 7.x drivers are cross-compatible with Openserver 6.

--Steve

Previous Thread | Next Thread
Test Your Knowledge in Computers #575
Difficulty: Medium
If a program has poor memory management and fails to deallocate memory when it is no longer needed, the memory will not leak.
True or False?

9 More Discussions You Might Find Interesting

1. HP-UX

HPUX 11.11 Sept.2003 cannot see PCI-X scsi adapter

I am trying to reload a RP4440 with 2x300gb disks and dual Port Network card, with HPUX 11.11 Sept 2003. When the os boots and and gets to the main menu to install HPUX or run recovery, it cannot find the disks or NIC. At the OS prompt (after loading files), ioscan shows the Class ba, and shows... (0 Replies)
Discussion started by: mrmurdock
0 Replies

2. Linux

Sata sil_3132 on pci express is not getting detected in Linux on powerpc

Hi, I am using Aitech sata device sil3132, on powerpc mpc8641. The device is pci express msi compatible. I had enabled msi in device tree for powerpc but still its giving me Cannot translate IRQ index 0 and so on messages. fsl-msi f7f41600.msi: fsl_msi_setup_hwirq: Cannot translate IRQ index 0... (0 Replies)
Discussion started by: shubha_1
0 Replies

3. SCO

SCSI--Moving from PCI-X to PCIe

PCI-X was popular years ago, now it's not. Today's motherboards have PCIe slots, not PCI-X slots. I'm accustomed to using Adaptec, but I believe they've been bought out by ATTO Technology. Now ATTO has a product called PCI UL50 Dual Channel VHDCI Ultra320 SCSI PCIe card. So: does the SCO UNIX... (7 Replies)
Discussion started by: Transpower
7 Replies

4. AIX

NPIV with 8Gb PCI Express Dual Port FC Adapter

All I am at a loss with a VIO server running ios 2.2.0.10-FP-24 SP-01. The VIO server is fitted with two 8Gb PCI Express Dual Port FC Adapters. However when I run the lsnports command only two of the adapter ports show as capable: $ lsnports name physloc ... (4 Replies)
Discussion started by: johnf
4 Replies

5. Solaris

PCI express error :confused:

why is this error message keeps coming once every month. Is this a serious problem? In the /var/adm/messages file Nov 26 06:10:42 ids-ldap07 px: WARNING: PCI Express error report: Nov 26 06:10:42 ids-ldap07 device_path = /pci@1e,600000/pci@0/pci@8, msg_code = 0x30, req_id = 0x340, Nov 26... (7 Replies)
Discussion started by: incredible
7 Replies

6. SCO

PCI / PCIExpress Parallel port in SCO 6.0.0

How do or what do I need to add PCI / PCIe (PCI Express) parallel ports add-on adapters to OpenServer 6.0.0? OpenServer 5 could see PCI slots but OpenServer 6.0.0 (Original CD or the Re-cut one) required a maintenance pack to be installed? Is this right and how do I check to see if these work? (2 Replies)
Discussion started by: uxlunatick
2 Replies

7. SCO

SCSI tape on Openserver 5.0.6

Running into an interesting problem here: I can add the tape with "mkdev tape" the system appears to see it wwith "hwconfig -hc" however a 'tape status /dev/rStp0' says 'no device found', checked the configuration files in 'etc' all appear to be correct. Any suggestion appreciated Jim (3 Replies)
Discussion started by: jimj1369
3 Replies

8. AIX

Spliting PCI-X Dual Channel Ultra320 SCSI Adapter

I have 1 PCI-X Dual Channel Ultra320 SCSI Adapter card for my p570 server. I would like to split the 2 channels for the usage of 2 tape drives in different LPARs. Is that possible? For example, I have 2 LPARs running in p570 server, LPAR-A configured the Ultra320 card as pci7 in slot... (11 Replies)
Discussion started by: kwliew999
11 Replies

9. Solaris

Moving HBA cards to different PCI slots

Has anyone ever relocated an HBA card after already having it configured in another PCI slot? I've found that the HBA instance #'s start incrementing past the previous. It results in me having to have my instance numbers in /kernel/drv/qla2300.conf be 4,5,6,7 instead of 0,1,2,3. Cleanup with... (5 Replies)
Discussion started by: kduffin
5 Replies

Featured Tech Videos