Boot Issues


Login or Register to Reply

 
Thread Tools Search this Thread
# 1  
Boot Issues

I am installing Red Hat Linux 6.9 as a VM in Hyper-V on an HP laptop running Windows 10. After the install completes and the VM reboots, it gives me the message, "Detected CPU Family 6 model 142; Warning: Intel CPU model - this hardware has not undergone testing by Red Hat and might not be certified" (see screenshot). I also got this message when installing Red Hat Linux 6.7, but Linux booted up fine after getting that message. Now, with 6.9, after I get that message, I get a black screen with a funny looking bar across the top of it and then it just hangs (see screenshot). Anyone else experienced this issue or does anyone have any suggestions?
# 2  
Sounds like it is more of a Hyper-V problem than a Red-Hat issue.
It may well be that Hyper-V didn't support newer technology that
Red-Hat may have implemented at the time.


When running any guest OS through a hypervisor, you should try
the hypervisor forums first. This isn't a Windows 10 forum.
Login or Register to Reply

|
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:
Advanced Search

More UNIX and Linux Forum Topics You Might Find Helpful
WAN boot Server issues.
fugitive
I 'm trying to configure a WAN boot server on Solaris10 x86 for sparc clients .. when i try to set up the server m getting following error ./setup_install_server -w /var/apache2/htdocs/wanboot10/wpath /var/apache2/htdocs/wanboot10/ipath ERROR: Cannot make WAN boot Image file on this...... Solaris
6
Solaris
Boot issues Solaris 10 + V440
stoci
Hello, I've a very weird problem with one of the machines. When I try to boot off a working DVD that I used to install another system with it spits out the following message: Sun Fire V440, No Keyboard Copyright 2007 Sun Microsystems, Inc. All rights reserved. OpenBoot 4.22.33, 8192 MB...... Solaris
14
Solaris
V1280 boot issues
xcwhitex
I have a client with a V1280 onsite and it is having boot problems. Below is the message it is returning when trying to boot. Is this something that anybody has run into, or that you might be able to shed some light on? {0} ok boot /ssm@0,0/pci@18,700000/ide@3/cdrom@0,0:f SunOS Release 5.9...... Solaris
3
Solaris
boot issues...
xyyz
hardware on my first FreeBSD server has crashed. i was planning on swapping the HD into another machine, booting the generic kernel and then custom tailoring it to the new machine specs. however, i'm having a problem. the new machine is using a promise ultra100 card. i don't have any...... UNIX for Advanced & Expert Users
2
UNIX for Advanced & Expert Users
Solaris boot issues
xyyz
i'm having 2 problems. 1. the system will always look to boot from the net. i've changed the prom settings so that it boots from the disk, by entering "setenv boot-device disk0:3", but the system still seems to want to boot from the net. 2. i replaced my creator3d with an elitem6 and i did...... UNIX for Advanced & Expert Users
6
UNIX for Advanced & Expert Users

Featured Tech Videos