Tg3 problem

Login or Register to Reply

 
Thread Tools Search this Thread
# 1  
Tg3 problem

Dear All,

I have problem at my server. At /var/log/messages

Code:
bonding: bond0: link status definitely down for interface eth1, disabling it
 tg3 0000:03:00.1: eth1: Link is up at 100 Mbps, full duplex
 tg3 0000:03:00.1: eth1: Flow control is off for TX and off for RX
: tg3 0000:03:00.1: eth1: EEE is disabled
 bond0: link status definitely up for interface eth1, 100 Mbps full duplex.
 tg3 0000:03:00.1: eth1: Link is down
 bonding: bond0: link status definitely down for interface eth1, disabling it
 tg3 0000:03:00.1: eth1: Link is up at 100 Mbps, full duplex
 tg3 0000:03:00.1: eth1: Flow control is off for TX and off for RX
 tg3 0000:03:00.1: eth1: EEE is disabled
 bond0: link status definitely up for interface eth1, 100 Mbps full duplex.
 tg3 0000:03:00.1: eth1: Link is down
bonding: bond0: link status definitely down for interface eth1, disabling it
 tg3 0000:03:00.1: eth1: Link is up at 100 Mbps, full duplex
tg3 0000:03:00.1: eth1: Flow control is off for TX and off for RX
 tg3 0000:03:00.1: eth1: EEE is disabled
 bond0: link status definitely up for interface eth1, 100 Mbps full duplex.

uname -r = 2.6.32-279.el6.x86_64
modinfo tg3 = 3.122

Why the eth1 always down every 5 minutes?

Regards
Marry Jane

Moderator's Comments:
Mod Comment Please use CODE tags as required by forum rules!

Last edited by RudiC; 05-16-2018 at 05:20 AM.. Reason: Added CODE tags.
Login or Register to Reply

|
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:
Advanced Search

More UNIX and Linux Forum Topics You Might Find Helpful
sed Or Grep Problem OR Terminal Problem?
Nexeu
I don't know if you guys get this problem sometimes at Terminal but I had been having this problem since yesterday :( Maybe I overdid the Terminal. Even the codes that used to work doesn't work anymore. Here is what 's happening: * I wanted to remove lines containing digits so I used this...... UNIX for Dummies Questions & Answers
25
UNIX for Dummies Questions & Answers
Broadcom TG3 drivers and TSO
MobileGSP
We recently had some HP DL380 G8 servers delivered and I have installed RHEL 5.6 and 5.8 on them. Both OS use the Tegon3 driver for the BCM 5719 onboard NICs. Trouble I had was when any command expecting a lot of output ie sysctl -a was run the system hangs up and stops responding to ping for...... Red Hat
0
Red Hat
Problem with forwarding emails (SPF problem)
carwe
Hi, This is rather a question from a "user" than from a sys admin, but I think this forum is apropriate for the question. I have an adress with automatic email forwarding and for some senders (two hietherto), emails are bouncing. This has really created a lot of problems those two time so I...... IP Networking
0
IP Networking
AIX OS problem? network problem?
Jeon Jun Seok
Dear ALL. I installed AIX OS on customer sites. but Only one site is too slow when I connected telnet, ftp.. Ping is too fast. but telnet and FTP is not connected.. of course i check the configuration file on aix but it's normal. Do any Idea?? thanks in advance. - Jun -... AIX
3
AIX
user login problem & Files listing problem.
pernasivam
1) when user login to the server the session got colosed. How will resolve? 2) While firing the command ls -l we are not able to see the any files in the director. but over all view the file system using the command df -g it is showing 91% used. what will be the problem? Thanks in advance.... AIX
1
AIX

Featured Tech Videos