Linux and Dell 1500sc Poweredge Server


 
Thread Tools Search this Thread
Special Forums Hardware Filesystems, Disks and Memory Linux and Dell 1500sc Poweredge Server
# 1  
Old 10-04-2007
Linux and Dell 1500sc Poweredge Server

Does anybody no how to get around the fact that the Red Hat installation does not see the SCSI hard drives. It lets you manually pick the proper device, but still fails saying no drive detected (or something to that effect). I was going to install windows 2003 Server and use VMware...but again, same problem. Even when using a floppy to install proper driver for Aic-7899 controller. Thanks
# 2  
Old 10-08-2007
I have both RHEL 3 and 4 installed on Dell PowerEdge with SCSI. Can you run "dmesg | grep sd" and "kudzu -p" and let us know the output ? Also, since you have RHEL, you have support available, you don't you try asking red hat for help ?
Login or Register to Ask a Question

Previous Thread | Next Thread

8 More Discussions You Might Find Interesting

1. SCO

Dell PowerEdge 2600 tape backup

I was asked to get a Dell PowerEdge 2600 server, out of warranty, running SCO 3.2v5.06 to perform a full backup. I spent hours researching and preparing a strategy only to fail on-site. The only device names in /dev for a tape drive were /dev/xStp0 /dev/xcdt0 /dev/xct0 ... (6 Replies)
Discussion started by: ezlarry
6 Replies

2. Programming

/dev/mem on Dell Poweredge

Hi, I have a C++ program to access /dev/mem and retrieve details like Vendor, Manufacturer details of the motherboard. This works fine on all the machines except for on Dell Poweredge 2850,1950... machines. I receive a 'EFAULT' when I try to access /dev/mem on these servers. I suspect some... (1 Reply)
Discussion started by: ragisreekanth
1 Replies

3. SCO

Continueing relyability problems with SCO 6.0 on Dell Poweredge 1800 with PERC DC4.

Hello all, I'am experiencing weird relyability problems with a SCO 6.0 Openserver server that runs on a Dell Poweredge 1800 equipped with a PERC DC4 raid controller and 4 36 GB 15 K rpm hot swappable scsi harddisks. It runs a RAID 10 configuration. It uses the mega hba, Revision 8.03a Release... (1 Reply)
Discussion started by: frederik1
1 Replies

4. UNIX for Dummies Questions & Answers

Stange problem Dell PowerEdge 1950/ Boradcom Netextreme NIC

I have 2 Dell Poweredge 1950 servers running . I have been having intermittent performance issues with the NIC cards on one of them. The two servers are identical and are running the same operating system. The server that has the issue is on the DMZ on a a static IP and is hosting a website. ... (0 Replies)
Discussion started by: skotapal
0 Replies

5. Solaris

Installing Solaris 10 on Dell PowerEdge 2800

hi, i am trying to install solaris 10 (on 4 cd's downloaded from the sun website) on my dell poweredge 2800 server. 2 xeon processors, 2GB of RAM and 2 NICS, 73 GB SCSI (maxtor ultra320, 3.5 series), i can give more details on request... the installation crashes when trying to detect the NICS... (0 Replies)
Discussion started by: xinugeek
0 Replies

6. Linux Benchmarks

Dell Poweredge 2400 / 533

CPU/Speed: Dual PIII 533 Ram: 256Mb PC133 Motherboard: Unknown, Intel Chipset Cache: 256k on board Controller: PARC Raid 2/Si, AIC-7880U Disk: 30Gb RAID 5 Load: 1 user. Clean boot, init 5 but X-Windows not loaded. Kernel: See Benchmarks. pgms: gcc 3.2.3 ... (2 Replies)
Discussion started by: Garp
2 Replies

7. Linux Benchmarks

Dell Dual Xeon PowerEdge 4600

Notes: System Configuration: Dell Computer Corporation PowerEdge 4600 (4 X Intel(R) XEON(TM) CPU 2.00GHz 1988.782 MHz) hyperthreaded System clock frequency: 99.0827 MHz Memory size (approximate): 2559 Megabytes ========================= CPUs ======================== CPU # CPU... (0 Replies)
Discussion started by: tnorth
0 Replies

8. UNIX for Advanced & Expert Users

SCO 5.0.2 on Dell 1500SC

I'm trying to load SCO Unix 5.0.2 on a Dell 1500SC server, without any success. First off, yes I know that 5.0.2 is an outdated version, and is not supported anymore, but that is what my company has directed me to do. The problem with the load appears to be the new chipset on the server,... (1 Reply)
Discussion started by: Howeird
1 Replies
Login or Register to Ask a Question

Featured Tech Videos