Login or Register to Ask a Question and Join Our Community


X Forwarding broke


 
Thread Tools Search this Thread
Operating Systems AIX X Forwarding broke
# 1  
Old 11-22-2011
X Forwarding broke

X Forwarding has quit working on only 2 of our AIX Servers.

ssh -X -vvv host

That shows it requesting the X11 forward auth spoofing.
No errors.

echo $DISPLAY shows the display variable

However when I execute xclock.... nothing... Kinda like it just hangs and for some reasons it does not show any verbose output.

Have verified our sshd_config matches on all our servers.

---------- Post updated at 01:26 PM ---------- Previous update was at 12:25 PM ----------

Fixed. After digging through about 100 forums. The loopback interface did not have an IP associated with it....
# 2  
Old 11-22-2011
Any special reason why ou are using xforwarding ?

I was using it for some of Tivoli and Oracle installations
but on my connection it was really slow.
Like 30 sec delay between click and action.

Right now when I am doing installation I am using vnc
it is much faster. You can find vnc server on Linux Toolbox
Login or Register to Ask a Question

Previous Thread | Next Thread

8 More Discussions You Might Find Interesting

1. Solaris

LDAP broke after patching

Greetings...My first post here... I am facing issue on a x86 Solaris server, running on VMWare. We have to install latest patch cluster. I took a snapshot (on VMWare side), so we have backup copy. Downloaded and installed latest patch cluster. Post patching, I am not able to login on server with... (3 Replies)
Discussion started by: ron323232
3 Replies

2. Solaris

Ssh connection broke after patching

Hi, I have a user - e3t3user on two Solaris-10 servers. We did patching source server and after that e3t3user is not able to ssh from one server to another. Passwordless ssh connection is setup between both servers (with ssh keys share). I am not able to figure out, where it is failing. Here is... (1 Reply)
Discussion started by: solaris_1977
1 Replies

3. Shell Programming and Scripting

Have a find/replace perl script thats broke

Hello Folks, #!/usr/bin/perl use File::Find; open F,shift or die $!; my %ip=map/(\S+)\s+(\S+)/,<F>; close F; find sub{ if( -f ){ local @ARGV=($_); local $^I=""; while( <> ){ !/#/ && s/(\w+)\.fs\.rich\.us/$ip{$1}/g; print; } }... (8 Replies)
Discussion started by: richsark
8 Replies

4. Cybersecurity

ssh X-forwarding and remote forwarding behind proxy

Hi, from my workplace we use a proxy to connect to the outside world, including external ssh servers. The problem is that the server is seeing the connection coming from the proxy and knows nothing about the client behind it. The ssh connection itself works fine, but x-forwarding does not work as... (1 Reply)
Discussion started by: vampirodolce
1 Replies

5. AIX

disks broke?

hay I'm new in the AIX-environment. Right now i'm testing some stuff out. But i can't test the LVM-part which is (to me) very important. I have 2 disks in my testmachine but it seems only 1 is working wel. I'll show you the output below of the disks... hdisk0 = in good condition hdisk2 =... (8 Replies)
Discussion started by: kvanelshocht
8 Replies

6. UNIX for Advanced & Expert Users

i broke CDE

i honestly dont know what i did... considering i did many things... but now when i run a tightvnc session, i don't get the CDE desktop anymore, i get something that looks like an empty screen with a single terminal window... to make things worse, i can't do anything with that terminal window. it... (2 Replies)
Discussion started by: xyyz
2 Replies

7. UNIX for Dummies Questions & Answers

Changed the hostname/IP and broke it (AIX)

A buddy of mine bought an older RS/6000 CAD workstation runing AIX to learn on, and had me put it on his LAN at home. I used smit to change the hostname/IP. After a reboot I try to login, and get a message saying that DTMessage cannot start, and gives a changed hostname as one of the possible... (3 Replies)
Discussion started by: 98_1LE
3 Replies

8. UNIX for Dummies Questions & Answers

I think I broke it....

I was trying to install gcc on my solaris 2.6 box... and I kept encountering an error that was probably due to the lack of allocated space to the /var/spool/pkg... For some reason... I'm still trying to figure this out... I make symbolic links to every instace of /spool I could find... I then... (3 Replies)
Discussion started by: xyyz
3 Replies
Login or Register to Ask a Question

Featured Tech Videos