Sound not working in laptop model Lenovo T430 | Unix Linux Forums | Red Hat

  Go Back    


Red Hat Red Hat is the world's leading open source technology solutions provider with offerings including Red Hat Enterprise Linux (RHEL), Fedora, open source applications, security and systems management, virtualization, and Services Oriented Architecture (SOA) solutions.

Sound not working in laptop model Lenovo T430

Red Hat


Tags
sound in linux 6 in t430, sound problem t430

Closed Thread    
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
    #1  
Old 01-19-2013
Priy's Avatar
Priy Priy is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Last Activity: 13 April 2014, 2:51 PM EDT
Location: India
Posts: 32
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
RedHat Sound not working in laptop model Lenovo T430

Hi I have a new TP installed with RHEL 6.0, sound not working in this.

I tried to upgrade the kernel to 2.6.32-279.el6.i686 and also 2.6.32-279.19.1.el6.i686 but getting kernel panic with these kernels.

Any idea what is problem ????

Last edited by Priy; 01-19-2013 at 07:27 AM.. Reason: Adding keywords
Sponsored Links
    #2  
Old 01-20-2013
sixstrings sixstrings is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Last Activity: 21 January 2013, 7:09 PM EST
Posts: 64
Thanks: 0
Thanked 5 Times in 5 Posts
Your sound card isn't supported by an OS designed for server hardware. You may be able to find a driver, but I would recommend using a distro that is more focused on laptops (fedora, ubuntu, etc)
Sponsored Links
    #3  
Old 01-27-2013
Priy's Avatar
Priy Priy is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Last Activity: 13 April 2014, 2:51 PM EDT
Location: India
Posts: 32
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
Thanks for your answer.

It started working after fresh installation of CentOS 6.3 64bit.
Sponsored Links
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

More UNIX and Linux Forum Topics You Might Find Helpful
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ubuntu Lenovo Thinkpad E520-1143 Laptop babinlonston Ubuntu 0 12-02-2011 01:46 AM
Sound not working on Solaris 10 running on Sun Virtual Box sahilsardana Solaris 3 05-19-2010 10:03 AM
installed new opensolaris but sound not working ynilesh Solaris 1 08-08-2008 10:49 AM
sound not in fc5 but in fc 2 working sadiquep Red Hat 1 03-28-2007 03:13 AM
Sound Not Working with kernel 2.6.9.11 deckard Linux 1 09-02-2005 12:23 PM



All times are GMT -4. The time now is 07:29 AM.