The UNIX and Linux Forums  

Go Back   UNIX og Linux Forums > Spesielle Forums > Sikkerhet
.
google unix.com



Sikkerhet Diskuter UNIX og Linux datamaskinen og nettverkssikkerhet, cybersecurity, cyberattacks, IT-sikkerhet, CISSP, OWASP og mer.

Mer UNIX og Linux Forum Emner Du kan finne nyttig
Tråd Tråd startet Forum Svar Siste innlegg
postfix sende men ikke motta mcraul UNIX for Advanced & ekspertbrukere 1 06-10-2008 08:16
Mail får problem pankajkrmishra Shell programmering og Skripting 2 08-09-2006 04:58
Hvor er "spam" kommer fra? Bakunin What's on Your Mind? 1 12-05-2005 12:26
mailx uekspedert starla0316 Shell programmering og Skripting 0 05-31-2005 11:37
Hvorfor mottar jeg ikke epost varsel? Kelam_Magnus Post her for å kontakte Site-administratorer og moderatorer 6 09-03-2002 11:01

Closed Thread
English Japanese Spanish French German Portuguese Italian Dutch Swedish Russian Norwegian Hungarian Hebrew Danish Bulgarian Greek Powered by Powered by Google
 
LinkBack Thread Tools Søk i denne tråden Rate Thread Visningsmoduser
  #1 (permalink)  
Old 12-03-2008
edzillion edzillion is offline
Registrert bruker
  
 

Bli Dato: Sep 2008
Innlegg: 8
mottak uekspedert reciepts av spam post som ser ut til å komme fra mitt domene

Hei
Jeg får uekspedert reciepts for det ser ut som spam e-postene kommer fra mitt domene. Her er et eksempel:

Meldingen ikke frem til noen av eller alle mottakerne.
Emne: Attack babyen, hun ønsker
Sendt: 02/12/2008 01:45

Følgende mottaker (e) ikke kan nås:
blah@blah.com på 02/12/2008 01:45
Meldingen nådde mottakerens e-postsystem, men leveringen ble nektet. Prøver å sende meldingen. Hvis det fremdeles ikke, kontakter du systemansvarlig.
<Server.server.com # 5.2.0 SMTP; 550 ######## SPAM EMAIL NOT ACCEPTED ########>

Serveren oppført i bunnen er oppført andre på listen med MX-postene for domenet som sender e-post ut til at det kommer fra.
Hva bør jeg gjøre for å bli kvitt disse? Bør jeg være bekymret etc.
  #2 (permalink)  
Old 12-05-2008
otheus's Avatar
otheus otheus is offline Forum Staff  
Moderator ala Mode
  
 

Bli Date: Feb 2007
Beliggenhet: Innsbruck, Østerrike
Innlegg: 1886
Du kanskje ikke trenger å bekymre deg. Disse meldingene kan være enkle forgeries bruker en Fra adressen som har domenet i den. Sjekk om meldingene faktisk blir sendt fra serveren din. Da har du å bekymre deg.
  #3 (permalink)  
Old 12-05-2008
edzillion edzillion is offline
Registrert bruker
  
 

Bli Dato: Sep 2008
Innlegg: 8
Ja, jeg så på meldingsoverskriftene og Arent sendes av oss (phew!) - Ordet synes å være "sitte den ut", men det gjør meg sint fordi vi er en bedrift som er avhengig av e-post, og blir svartelistet ville være apolcalyptic ....

Ut av interesse, hvorfor postservere videresende post fra ISPer som lar spammere? Se alle spam i verden kan løses av en lov som sier:

Det er ulovlig for ISPer å tillate spammere på deres nettverk, eller motta e-post fra en leverandør som gjør at spammere.

?
  #4 (permalink)  
Old 12-05-2008
otheus's Avatar
otheus otheus is offline Forum Staff  
Moderator ala Mode
  
 

Bli Date: Feb 2007
Beliggenhet: Innsbruck, Østerrike
Innlegg: 1886
Ahem. Velkommen til klubben.

Det er et par blacklisting områder. Skanne dem jevnlig for å se om verten er svartelistet. Hvis det er det, appellerer umiddelbart.

Så langt den juridiske spørsmål ... er det noen lover som sier det, men som kommer til å håndheve indonesisk hackere spamming kanadiske bedrifter bruker en tysk domene?
  #5 (permalink)  
Old 04-17-2009
soted soted is offline
Registrert bruker
  
 

Bli Dato: april 2009
Innlegg: 6
edzillion:
Sitat:
Hva bør jeg gjøre for å bli kvitt disse? Bør jeg være bekymret etc.
Jeg vet at dette innlegget er ganske gamle, men bare så du vet det spammer mest sannsynlig forfalsket sin svaradresse bruke en epost adresse fra domenet. Spammere forfalske svare adressene til legitim e-postadresser hele tiden. Vanligvis de gå videre til andre, og du må vente det ut. Forhåpentligvis nå du ikke lenger har dette problemet. Selv om jeg ikke vet om de er målrettet mot et faktisk e-postadressen din eller sender til en "dummy" e-postadresse på ditt domene: én ting som kan hjelpe er hvis du deaktiverer fange alle og sende e-post sendt til ikke-eksisterende kontoer til dev / null.

edzillion:
Sitat:
Ut av interesse, hvorfor postservere videresende post fra ISPer som lar spammere? Se alle spam i verden kan løses av en lov som sier:

Det er ulovlig for ISPer å tillate spammere på deres nettverk, eller motta e-post fra en leverandør som gjør at spammere.
En annen ting er nå spam har flyttet til botnets, slik spam blir sendt fra så mange som stammer IPer som blocklisting dem alle er nesten umulig, så dette er grunnen mailservers vil godta noen e-post fra tilsynelatende spammy leverandører. Noen ganger er det svartelister (BLs) som får altfor svartelistefil lykkelig og ende opp med å blokkere store deler av internett, sier blocking a / 24 over noen spam klager. A / 24 intervall med IP-adresser er 256, slik at uskyldige brukere i blokken. Noen ganger må gjøres slik at en ISP skal selv varsel, slik at du alltid har to sider av historien i minimere spam. Når det blir som urimelig, post-administratorer flytte til andre svartelister å bruke. Ja, noen ISPs definitivt ikke ta vare på sine spamming problemer nok, mens andre er mer ansvarlig. Noen BLs anbefaler jeg er spamhaus og CBL.

Spam anses ulovlig i mange land i verden, men fanger og prosecuting spammere er svært vanskelig, spesielt siden noen spammere skjul i land som har myndigheter som velger ikke å samarbeide med internasjonale organisasjoner som Interpol. Bedre samordning finner sted, men det er svært vanskelig å tiltale si en latvisk-baserte spam som spams shucking Pharma fra botnets i Brasil til mottakere i Frankrike.

Sist endret av soted; 04-17-2009 på 04:46..
Closed Thread

Hugseliste

Thread Tools Søk i denne tråden
Søk i denne tråden:

Avansert søk
Visningsmoduser Ranger denne tråden
Ranger denne tråden:

Innleggsaktivitet Regler
Du kanskje ikke poste nye tråder
Du kanskje ikke poste svar
Du kanskje ikke post vedlegg
Du kanskje ikke redigere innleggene dine

BB-kode er
Smilefjes er
[IMG] koden
HTML-koden Av
Pingbacks er
Refbacks er




Alle klokkeslett er GMT -4. Nå er klokken 01:00.


Powered by: vBulletin, Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Limited. Language Translations Powered by .
vBCredits v1.4 Copyright © 2007 - 2008, PixelFX Studios
UNIX og Linux Forums Content Copyright © 1993-2009. All Rights Reserved.Ad Management by RedTyger

Content Relevant nettadresser av vBSEO 3.2.0